Verder winkelen

Interieuradvies

Kleuren en materialen gebruiken die net buiten je comfortzone liggen, zolang jij je er helemaal bij thuis voelt...

Dit traject ga ik graag samen met je aan. Jij geeft je wensen aan en ik vertaal deze naar jouw ultieme woonbeleving.

IMG

Samen ontdekken we wat jij in je hoofd en op je hart hebt als het gaat om je ultieme woonbeleving.

IMG 0

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je kunt met alle trends meegaan, maar je huis mag een uitgesproken plek zijn, waar jij je fijn voelt, die sfeervol en bovenal persoonlijk is. De basis in je interieur moet goed zijn en vanuit daar werken we verder aan jouw ultieme woonbeleving.

Ik denk met je mee in kleuren, materialen en indeling. Je bepaalt zelf wat je zelf doet of laat doen. Ik kan op verzoek mijn netwerk aan vakmensen inzetten, aansturen en begeleiden.

Ik houd van kleuren en in het bijzonder van kleur in huis. De juiste kleuren geven een gevoel van geborgenheid en sfeer. Ik gebruik graag kleuren en materialen die net buiten je comfortzone liggen, zolang jij je er helemaal bij thuis voelt.

Om te zorgen voor eenheid, rust en orde is het ook belangrijk om een balans te krijgen in het kleurgebruik. Ik laat kleuren terugkomen in de meubels en accessoires, zodat er harmonie ontstaat. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk gebruik te maken van de huidige meubels. Passen ze qua kleur niet meer in het plaatje? Dan spuiten we deze gewoon in de gewenste kleur!

Ik ontmoet je graag in jouw huis om er samen jouw thuis van te maken. Ik maak standaard een moodboard aan de hand van jouw aangegeven wensen. Daarna bekijken we de kleuren en tinten en maken we keuzes uit mogelijke structuren en materialen die bepalend zijn voor het beoogde effect van je interieur.

01

Kennismaking

Tijdens onze eerste kennismaking brengen we in kaart waar jij behoefte aan hebt, en waarmee ik je op weg kan helpen of wat ik voor je uit handen kan nemen. Ook komt je budget aan bod. Op basis van je budget kun je bepalen wat je zelf wilt doen en wat je wilt laten doen. Ik kan je diverse bedrijven adviseren. Om je voor te bereiden op het gesprek is het wenselijk om een plattegrond 1:50 klaar te hebben liggen. Als je afbeeldingen hebt verzameld op Pinterest, kun je deze borden alvast met mij delen. Schrijf van te voren al je vragen op zodat we niets kunnen vergeten.

Online advies is ook zeker mogelijk!

IMG
02

Moodboard

Omdat iedere woning, iedere wens en dus ieder advies uniek is, breng ik een advies op maat uit.

Standaard bied ik het moodboard met het kleuradvies en sfeerbeleving aan. Deze kan uitgebreid worden met een materialenplan, accessoireplan & shoppinglist, meubelplan, 2d en/of 3d indeling.

IMG
03

Persoonlijke offerte

Na afloop van onze kennismaking ontvang je van mij een plan van aanpak inclusief offerte. Hierin staat precies welke opties mogelijk zijn en wat de kosten zijn voor het eventueel laten uitvoeren van werk door derden.

IMG

Jouw woonbeleving samen realiseren
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te coachen