Verder winkelen

Over mij

Jolien Meiling

Wat leuk dat je me gevonden hebt! Dagelijks houd ik me bezig met alles wat met interieur en wonen te maken heeft. De vragen 'wie' er wonen en 'hoe' mensen leven zijn voor mij het uitgangspunt in de adviezen die ik geef. Elk advies is uniek en dus persoonlijk.

DC B0 AD AF EDDBB

Na 15 jaar ervaring als stylist en kleurenconsulent in dienstverband, heb ik in 2020 de stap genomen om voor mezelf te beginnen als interieur,- en verkoopstylist.

Ik heb veel kennis opgedaan over de opbouw en het toepassen van kleur in het interieur. Iedere kleur is uniek, net zoals ieder mens uniek is. Daarom is geen advies hetzelfde ook al wordt dezelfde kleur toegepast. Je hebt met nog zoveel andere invloeden te maken die de kleur bepalen zoals lichtval en omgevingskleuren.

Mijn liefde voor interieur en mensen helpen, combineer ik in mijn opdrachten. Op een coachende manier help ik mijn klanten de stappen te doorlopen die nodig zijn om tot een doeltreffend resultaat te komen.

Of je nu een klein of groot budget hebt, ik vind het leuk om mee te denken binnen de mogelijkheden, maar ook binnen beperkingen. Door creativiteit, slimme inkoop en de juiste adressen van vakmensen, halen we het maximale uit je budget.

Naast interieuradvies doe ik verkoopstyling. Dit vergt een andere aanpak dan een gepersonaliseerd interieur. Bij de verkoop van je huis moet de inrichting voor een breder publiek toegankelijk zijn, ruimtelijk ogen en de ruimtes moeten een duidelijke functie hebben. Zo zijn er nog meer punten waar je bij de verkoop op moet letten. Met een frisse blik begeleid ik klanten van advies tot aan het te koop zetten van je huis.

Jouw woonbeleving samen realiseren
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te coachen