Verder winkelen

Beleef kleur

Cosy oud-roze met gedurfd blauw

18 mei 2021

Romantisch oud-roze

Meedenken

De opdracht was om de slaapkamer van Hetty kleur en sfeer te geven, in eenheid met de rest van de woning, waar de kleur blauw terug komt. In deze ruimte is het behang als uitgangspunt genomen voor het kleurgebruik. Ik wilde voor Hetty een warme sfeer creëren met niet voorspelbare combinaties en een beetje pit erin. Vanuit het moodboard hebben we duidelijk voor ogen kunnen krijgen wat de sfeer en uitstraling moest worden in de slaapkamer. Vanuit de vele collecties en behangsoorten hebben we net dat ene behang kunnen vinden, die er helemaal bij aansluit.

De oud-roze kleur is als basiskleur genomen voor het toevoegen van warmte. De inbouwkasten, nachtkastjes en ook de radiator is in deze kleur gespoten. Het gordijn heeft dezelfde kleur evenals het overige schilderwerk. Als detail is oranje en blauw toegevoegd. Zie de kleur oranje in de voering van het gordijn. De kleur blauw uit het behang komt weer terug in de sprei en kussentjes. De contrastkleur blauw zorgt voor pit en karakter en de kleur oranje versterkt en verrast, maar geeft toch rust.

"Jolien heeft ons bijzonder goed geholpen met de make-over van onze slaapkamer. Verrassende adviezen wat betreft het toepassen van kleuren en behang. We waren gelijk enthousiast en...we genieten er nog elke dag van"  

- Hetty -

“Wat fijn, nu we al maanden thuiswerken is het extra prettig als je dat in een sfeervolle, warme omgeving kunt doen. Jolien enorm bedankt voor je advies, kennis en ideeën. Het is schitterend geworden. Wij zijn er super blij mee!”

Familie Muller
Interieuradvies

Vul hier uw eigen inhoud in.