Verder winkelen

Beleef ruimte

4 mrt 2021

Ruimtelijk wit

Ontzorgen

Voor dit project was vooral het toekennen van functies aan de ruimtes van belang. Een potentiële koper kan moeilijk visualiseren wat je met lege ruimtes kunt doen. Er waren twee lege ruimtes in deze woning en een leeg dakterras. Ik heb gekozen om een kantoor en een master bedroom te creëren. Ik heb een moodboard gemaakt om de beoogde sfeer over te brengen en vervolgens een materialenplan gemaakt voor de aanschaf van meubilair en accessoires. Voor het kantoor is de totale inrichting verzorgd middels een groot karpet, bureau, kantooraccessoires en planten. Voor de master bedroom is een bed geplaatst inclusief de gehele aankleding zoals nachtkastjes en planten. Voor de overige ruimtes is de bewoner gecoached in het opruimen. Er zijn aanvullende accessoires neergezet zoals planten, kussentjes en keukengerei. Ook zijn er wat aanpassingen gedaan in de inrichting van de woonkamer, de sanitaire ruimtes zijn sfeervol gemaakt en er is in diverse ruimtes klein meubilair toegevoegd. Zelfs aan het dakterras is gedacht door deze sfeervol te maken middels een zitje. Materialen bepalen en aanschaffen, vervoer ervan tot het plaatje compleet maken in de woning waarna de foto 's gemaakt konden worden en de bezichtigingen gepland. Het resultaat, een snelle en goede verkoop en daarnaast een ontzorgde bewoner en makelaar.

"Voor de verkoop van een leuk pand in Amersfoort zocht ik een styliste die de woning meer kon aankleden en representatief voor de verkoop kon maken. Jolien heeft dit perfect opgepakt. Ze kon snel schakelen, was enthousiast, professioneel en heeft de woning echt omgetoverd tot een sfeervol thuis. Ik zocht iemand die dit voor mij uit handen kon nemen zodat ik me met andere werkzaamheden kon bezighouden en dit heeft ze ook echt gedaan. Complimenten!"

- Home Supply -

“Wat fijn, nu we al maanden thuiswerken is het extra prettig als je dat in een sfeervolle, warme omgeving kunt doen. Jolien enorm bedankt voor je advies, kennis en ideeën. Het is schitterend geworden. Wij zijn er super blij mee!”

Familie Muller
Interieuradvies

Vul hier uw eigen inhoud in.