Verder winkelen

Beleef sfeer

Finishing touch voor de verkoop.

7 apr 2022


Sfeer toevoegen 

finishing touch

Voor de opdracht van deze woning stond de finishing touch centraal. Er waren veel  veel mooie interieur items aanwezig, welke we hebben toegepast, alleen op een andere manier en in een andere ruimte. Daarbij heeft  Beleef & Woon klein meubilair en accessoires meegenomen, welke te huur zijn,  ter aanvulling.

Door aan te geven tijdens het verkoopadvies gesprek, wat en waarom opruimen van belang is, is de klant zelf aan de slag gegaan met opruimen. We hebben een tijdsbestek afgesproken wanneer dit gereed moest zijn i.v.m. de afspraak met de fotograaf.  Door het opruimen ontstond er meteen  extra ruimte en licht. Omdat de verhuisdatum al vast stond, was het opruimen al een feit en konden de spullen meteen naar de opslag. 

Enkele kleine klusjes werden afgemaakt, schoonmaken kwam aan bod, waarna ik  met het inrichten en afstylen kon starten. Enkele dagen voor het maken van de foto's was de woning gereed.

Bestaande interieur items zijn verplaatst in de woning, zoals het karpet wat in de woonkamer lag, is neergelegd in de slaapkamer. In de woonkamer is vervolgens een ander karpet neergelegd, welke gehuurd werd van Beleef & Woon. Door het toevoegen van extra kussentjes op het bed, de nachtkastjes aan te kleden met accessoires ontstaat er meteen een 'welkom' gevoel in de slaapkamer.

Ook het toekennen van een functie aan de ruimte was in deze woning van belang. De kinderslaapkamer was een logeerkamer/opslagruimte. Het bed was aanwezig.  Door overbodige materialen op te ruimen en het toevoegen van kinderspeelgoed, karpet, kussentjes en een bedsprei, is deze ruimte omgetoverd tot een sfeervolle kinderslaapkamer.

Voor de badkamer, woonkamer en keuken is er sfeer toegevoegd in de vorm van accessoires. Bijzondere groentes op het aanrecht, kaarsen en takken. Ook plaids en kussentjes doen het altijd goed. Door het schuiven van meubeltjes in de woonkamer, is er meer ruimte ontstaan, waardoor er rust gecreëerd werd. 

De fotosessie kon van start gaan. Voor de finishing touch was ik aanwezig. De online presentatie had bezichtigingen als resultaat. Voor aanvang van de  bezichtiging heb ik nog een  rondje door de woning gelopen. Het is belangrijk dat wat mensen nu gaan zien wel overeen kwam met de online presentatie. Verse bloemen, kussentjes recht leggen, ruimtes luchten en laat de mensen maar komen. Resultaat? biedingen boven de verkoopprijs en snelle verkoop. De verkoop werd rond gemaakt, waarna Beleef & Woon de uitgeleende materialen heeft opgeruimd en meegenomen.

“Wat fijn, nu we al maanden thuiswerken is het extra prettig als je dat in een sfeervolle, warme omgeving kunt doen. Jolien enorm bedankt voor je advies, kennis en ideeën. Het is schitterend geworden. Wij zijn er super blij mee!”

Familie Muller
Interieuradvies

Vul hier uw eigen inhoud in.