Verder winkelen

Sfeervol thuiswerken

18 mei 2021

Chique bruin

Uit je comfortzone

Wat fijn, nu we al maanden thuiswerken is het extra prettig als je dat in een sfeervolle, warme omgeving kunt doen. Jolien enorm bedankt voor je advies, kennis en ideeën. Het is schitterend geworden. Wij zijn er super blij mee!”

- fam. van Grunsven -

De aanschaf van een andere lamp in de entree nodigde uit om de gehele entree een opfrisbeurt te geven. Waar de kleur wit de hoofdrol speelde adviseerde ik juist het tegenovergestelde. Heel donker bruin, bijna zwart. De trap is in deze kleur geschilderd, het kastje in deze kleur gespoten, de kapstok heeft dezelfde kleur met bijpassende kledinghangers en als finishing touch is er wandbekleding toegepast waarin dezelfde kleur bruin weer terug komt. Dit is spannend als je in gedachten hebt om alles wit te maken en bang bent dat de ruimte te klein en te donker gaat worden met een donkere kleur. Omdat de familie in was voor iets anders en open stond voor verandering, durfden ze het aan om mijn advies op te volgen. Het effect van het donkere kleurgebruik in de entree is een sfeervol en warm binnenkomen. De familie was zo enthousiast dat ze dezelfde sfeer terug wilden laten komen in het kantoor. Het mooie van deze kleur is dat hij zwart lijkt, maar door de lichtval zie je de donkerbruine gloed, dat het geheel chique maakt. Als raamdecoratie hebben we een vlinderjaloezie in het kantoor gebruikt met een look & feel van leer, waarmee het binnenvallend licht goed te regulieren is. Het effect van het leer maakt het plaatje helemaal compleet.


“Wat fijn, nu we al maanden thuiswerken is het extra prettig als je dat in een sfeervolle, warme omgeving kunt doen. Jolien enorm bedankt voor je advies, kennis en ideeën. Het is schitterend geworden. Wij zijn er super blij mee!”

Familie Muller
Interieuradvies

Vul hier uw eigen inhoud in.