Verder winkelen

Verkoopstyling

Iedere woning is uniek, daarom kijk ik naar de verbeterpunten van iedere woning afzonderlijk.

Verkoopstyling gaat verder dan alleen het stylen van je interieur, er zijn nog veel meer facetten van belang. Ik help je en bied ondersteuning bij alles wat er komt kijken rondom de verkoop van je huis, zoals plan van aanpak, keuze van fotograaf tot het begeleiden van de bezichtigingen.

0B DC0 B FF0CB

Als je bezig bent met de verkoop van je woning, is de motivatie er vaak niet om nog eens het interieur aan te pakken, maar voor iedere woning en budget zijn er creatieve en vaak verrassende oplossingen.

CEBF EC D DA CBAFB0C

Het is zover, het besluit is genomen om je woning te verkopen. Een spannend traject, want een huis is meer dan alleen materiaal. Achter ieder huis zit een verhaal met een eigen geschiedenis. Het is je grootste bezit. Het is daarom van belang dat er goed wordt nagedacht over de verkoop.

Voordat een verkoopmakelaar langskomt, is het handig als je weet waar je rekening mee kunt houden voor een optimale taxatie. Omdat je zelf al jaren in de woning woont, zie je vaak zelf de sterke en zwakke eigenschappen niet meer. Ik accentueer de goede kanten van je woning en leidt de aandacht af van de mindere aspecten van je woning.

Een goede verkooppresentatie van je woning verdient zich altijd terug. Het kopen van een woning is een gevoelskwestie en dit wordt vaak onderschat. De eerste indruk van je woning en het gevoel dat het oproept zijn doorslaggevend bij een bezichtiging voor potentiële kopers. Licht en ruimte spelen daarbij een grote rol.

Als verkoopstylist kijk ik met een objectieve en frisse blik naar je woning en inrichting. Samen maken we een plan om je woning zo goed mogelijk te verkopen. Kortom, met zo min mogelijk middelen, het maximale uit jouw woning te halen.

Ben je makelaar? Ook dan kun je gebruik maken van mijn diensten. Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

01

Kennismaking

Tijdens onze eerste kennismaking brengen we gelijk je behoefte in kaart. Ook komt je budget aan bod. Op basis van je budget kun je bepalen wat je zelf wilt doen en wat je wilt laten doen. Ik kan je diverse bedrijven adviseren. Van advies en plan van aanpak tot het volledig stylen van je woning, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Om je voor te bereiden op het gesprek is het wenselijk om een plattegrond 1:50 klaar te hebben liggen. Schrijf al je vragen op zodat we niets vergeten.

Online advies behoort ook zeker tot de mogelijkheden!

IMG
02

Moodboard

Omdat iedere woning, iedere wens en dus ieder advies uniek is, breng ik een advies op maat uit.

Standaard bied ik een moodboard met kleuradvies en sfeerbeleving aan zodat ik je kan meenemen in de keuzes en opties voor de optimale (Funda) presentatie van je woning. Deze kan uitgebreid worden met het materialenplan, accessoire plan & shopping list, meubelplan, 2d en/of 3d indeling, woninganalyse en checklisten.

verkoopstyling
03

Persoonlijke offerte

Na afloop van onze kennismaking ontvang je van mij een offerte voor de benodigde materialen en/of uit te laten voeren werkzaamheden.

Naar gelang je wensen, maak ik de offerte met mogelijkheden als woninganalyse, opruimcoach, verhuisbedrijf, schoonmaakbedrijf, fotograaf, styling, aanschaf/verhuur meubilair en accessoires en gastvrouw tijdens de bezichtiging.

Uiteraard krijg je antwoorden op al je interieurvragen. Ik geef tips en zal je inspireren om gelijk zelf aan de slag te gaan. Plan snel een afspraak in voor je optimale woning verkooppresentatie. Verkoop je huis, snel, goed en zonder stress!

IMG

Jouw woonbeleving samen realiseren
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te coachen